Altine overladen met bloemen

Vanmorgen heerste er een gezellige drukte in de Smeltkroes. Gasten en vrijwilligers waren naar de buurtkamer gekomen omdat we op een feestelijke wijze van Altine afscheid zouden gaan nemen. Ze werd verrast met prachtige boeketten en leuke cadeaux. 

Altine heeft zich sinds de oprichting van de Smeltkroes, zo'n vier en een half jaar geleden, enorm ingezet om er een heel gezellige plek in Stevenshof voor Stevenshofbewoners te realiseren. Ze heeft veel tijd gestoken in het werven van vrijwilligers en deze te begeleiden zodat die optimaal tot hun recht komen en dat ze zo voor een goede sfeer zorgen. Ook heeft ze contacten onderhouden met de gemeente Leiden, Libertas, Radius en andere maatschappelijke organisaties in de wijk.

De grote opkomst van gasten en vrijwilligers laat zien dat Altine een geliefde vrouw is en dat we haar enorm zullen gaan missen. 

Het bestuur van Buurtkamer de Smeltkroes mist nu ook haar voorzitter. De resterende bestuursleden zijn op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die het bestuur willen versterken. Weet je iemand of ben je zelf op zoek naar een bestuursfunctie in een sociale organisatie neem dan contact op via ons email adres: info@smeltkroesleiden.nl

 

Altine hartelijk bedankt voor alles wat je voor de Smeltkroes hebt gedaan.

 

 

 

 

Geopend:

maandag:    9.30 - 12.30 

dinsdag:      9.30 - 15.00

woensdag:   9.30 - 12.30

donderdag:  9.30 - 12.30

 

Locatie:
Trix Terwindtstraat 4,
2331 GW Leiden.
(Huis van de buurt, Libertas Leiden)

smeltkroesinstevenshofleiden

FacebookRSS Feed