Duofiets

De Smeltkroes is een samenwerking aangegaan met de bibliotheek in Stevenshof van BplusC. Deze samenwerking houdt in dat met de duofiets van de Smeltkroes leden van de bibliotheek thuis opgehaald kunnen worden en naar de bibliotheek gebracht kunnen worden aan de Trix Terwindtstraat 6 in Leiden om daar boeken te lenen of mensen te ontmoeten. De bibliotheek biedt onderdak aan de duofiets buiten de openingstijden in de hal aan de Trix Terwindtstraat 6. 

 

Op deze plek wil ik de fietsenwinkel Bike Totaal van Hulst bedanken voor hun hulp bij het stallen van de duofiets in hun winkel van juni 2016 t/m juni 2017.

 

Afspraak maken om naar de bibliotheek gebracht te worden? Bel 06 50581588

 

Dit telefoonnummer kan ook gebeld worden om een afspraak te maken om naar de Smeltkroes gebracht te worden of om de duofiets te huren met of zonder fietsbegeleider.

 

De afgelopen weken hebben een aantal mensen met plezier gebruik gemaakt van de duofiets van de Smeltkroes om met een vriend of familielid een fietstocht in de omgeving van Stevenshof te maken. Bijvoorbeeld de landgoederen route door Wassenaar is gefietst.

 

Probeer ook eens de elektrische duofiets van de Smeltkroes.

 

Geopend:

maandag:    9.30 - 12.30 

dinsdag:      9.30 - 15.00

woensdag:   9.30 - 12.30

donderdag:  9.30 - 12.30

 

Locatie:
Trix Terwindtstraat 4,
2331 GW Leiden.
(Huis van de buurt, Libertas Leiden)

smeltkroesinstevenshofleiden

FacebookRSS Feed