Zomervakantie voorbij

De zomervakantie is alweer voorbij. Met de fantastische inzet van vrijwilligers is het gelukt om op 3 ochtenden per week gasten in de buurtkamer te ontvangen tijdens de vakantie. Hiervan werd dankbaar gebruik gemaakt door vaste bezoekers. Ze genoten van het praatje en de koffie en thee. Kinderen kwamen spelen. Kinderen die de Nederlandse taal willen leren, wilden graag voorgelezen worden. En telkens vonden ze wel een aardige meneer of mevrouw die hen wilden voorlezen uit hun favouriete boek.

 

Verandering in openingstijden

 

Een van onze vrijwilligers heeft een baan gevonden en is daardoor niet meer in de gelegenheid om gastvrouw te zijn. Ook is er een vrijwilliger op zoek naar andere invulling van zijn tijd. Hierdoor lukt het niet meer op dit moment om op vrijdag de Smeltkroes van gastvrouw  en of heer te voorzien en heeft het bestuur besloten de deur op die dag te sluiten.

 

Heeft U zin om gastvrouw of gastheer te zijn bij Buurtkamer de Smeltkroes in Stevenshof, Leiden dan kan u zich aanmelden via een mail naar info@smeltkroesLeiden.nl  .

 

Duofiets

 

Als U slecht ter been bent dan kunt met de duofiets opgehaald worden. Om dat af te spreken belt U 06 50581588 . Ook is het mogelijk om de duofiets te huren voor een fietstocht dit kan afgesproken worden tijdens openingstijden van de Smeltkroes. 

Lijkt het U leuk om bezoekers te vervoeren per duofiets van huis naar de Smeltkroes en terug dan kunt U zich aanmelden via het eerder genoemde email adres of door langs te komen in de Buurtkamer.

 

Geopend:

maandag:    9.30 - 12.30 

dinsdag:      9.30 - 15.00

woensdag:   9.30 - 12.30

donderdag:  9.30 - 12.30

 

Locatie:
Trix Terwindtstraat 4,
2331 GW Leiden.
(Huis van de buurt, Libertas Leiden)

smeltkroesinstevenshofleiden

FacebookRSS Feed