Buurtkamer de Smeltkroes bij TV West

Persbericht

PB150107

Den Haag, 16 oktober 2015

Van de Kaart in Leiden

In een rechte lijn van de Darwinweg naar het Carry van Bruggenpad

 

In het TV West programma Van de Kaart gaat Jet Sol de uitdaging aan om een kaarsrechte lijn af te leggen door onze regio. Onderweg ontmoet ze bijzondere mensen en bezoekt ze markante plekken. Op donderdag 22 oktober zijn Jet en haar team in Leiden. De route wordt gestart op de Darwinweg en het eindpunt is Buurthuiskamer De Smeltkroes aan het Carry van Bruggenpad.

 

Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad. Dwars door huizen, struinend door straten en klimmend over schuttingen ontmoeten ze allerlei opmerkelijke mensen uit de regio. Een programma met bijzondere ontmoetingen en hilarische situaties. Bij het eindpunt wachten Jet en haar team een groots welkom.

Van Darwinweg naar Carry van Bruggenpad

Op donderdag 22 oktober is Jet in Leiden. De lijn start op de Darwinweg. Daar moet Jet door Naturalis. De rechte lijn brengt Jet en haar team bij het Vlinderdepot. Er worden vlinders geconserveerd en onderzocht vanaf de 18e eeuw. Via een tocht met natte voeten in een boot, wordt Jet kwispelend begroet bij de hondenopvang van Tante Marthy. Uiteindelijk bereikt Jet haar eindpunt; buurthuiskamer De Smeltkroes. Het team wordt opgewacht met soep en een ouderwets spelletje Rummikub. Dat en nog veel meer in deze nieuwe aflevering van Van de Kaart.

Nodig Jet uit

Iedereen in de regio kan zich aanmelden als eindpunt van een aflevering van Van de Kaart. Nodig Jet uit om je straat, brommervrienden, breiclub of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen. Geef je op door een mailtje te sturen naarvandekaart@omroepwest.nl.     

Uitzendtijden

Van de Kaart met Jet Sol is elke donderdag vanaf 17.00 uur te zien op TV West (herhaling elk uur tot vrijdagmorgen). De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.

 

                                                                                - Einde persbericht -

 

Geopend:

maandag:    9.30 - 12.30 

dinsdag:      9.30 - 15.00

woensdag:   9.30 - 12.30

donderdag:  9.30 - 12.30

 

Locatie:
Trix Terwindtstraat 4,
2331 GW Leiden.
(Huis van de buurt, Libertas Leiden)

smeltkroesinstevenshofleiden

FacebookRSS Feed