High tea in de Smeltkroes met NLDoet

 

Geslaagde high tea in Buurtkamer de Smeltkroes en Speeltuinvereniging Stevenshof

 

Op zaterdag 21 maart werd in het kader van NLdoet een high tea georganiseerd voor genodigden uit Stevenshof in Buurtkamer de Smeltkroes en Speeltuinvereniging Stevenshof. Dit werd een groot succes.

Uit allerlei hoeken hebben Stevenshoffers lekkere gerechtjes gemaakt voor de high tea. Zo ontstond er een kleurrijk en rijk gevuld buffet. 's-Morgens tijdens het gezellig maken van de zaal kwam er al een gast kijken of hij op de goede plek was en vragen hoe laat het ook alweer zou beginnen. Deze 92 jarige heer ging na een kop koffie weer naar huis om 's-middags weer terug te komen met 35 andere gasten. Een aantal gasten waren niet in staat om zelfstandig te komen zij werden door vrijwilligers opgehaald en na afloop weer thuis gebracht.

Er werden nieuwe contacten gelegd tussen buurtbewoners. Gasten hielpen elkaar met het uitkiezen van hapjes. Via de website van het Oranje fonds was er zelfs een vrijwilligster uit Leidschendam naar Stevenshof gekomen om te helpen bij de high tea omdat ze dat zo leuk vindt om mee te maken. Ze bracht ook nog prachtige cup cakes mee. Uit onze eigen wijk hadden zich 4 enthousiaste vrouwen aangemeld om te helpen bij het serveren van thee en koffie en het de gasten naar hun zin te maken. 

Heel tevreden keerden de gasten met een rode anemoon huiswaarts. Toen alles weer schoon en opgeruimd was gingen de organisatoren trots en blij weg en willen dit succes volgend jaar voortzetten.

 

 

 

Geopend:

maandag:    9.30 - 12.30 

dinsdag:      9.30 - 15.00

woensdag:   9.30 - 12.30

donderdag:  9.30 - 12.30

 

Locatie:
Trix Terwindtstraat 4,
2331 GW Leiden.
(Huis van de buurt, Libertas Leiden)

smeltkroesinstevenshofleiden

FacebookRSS Feed